Beymenmode.nl

Stoffering

Ruim 40 jaar een vertrouwd adres voor reparatie en verstelwerk.

Meubelstoffering

U wilt uw kapotte meubels hergebruiken? Dit kan met behulp van een gespecialiseerd team bij Beymen Mode in Oud Beijerland. Wij herstellen uw meubel vanaf het binnenframe tot aan de stoffering. De oude laklaag kan in no-time verwijderd worden. Met behulp hiervan kunnen wij er een nieuwe laklaag van goede kwaliteit aanbrengen. Veringen en singelbanden zijn verkrijgbaar bij ons. Met behulp van onze collectie staalboeken kunt u naar alle wens uw meubel laten stofferen.

Caravankussens en Bootkussens

Voor uw kussens in uw caravan of op uw boot maken wij ook nieuwe hoezen. Als u naar nieuwe schuimrubberen wenst kunnen wij dit voor u realiseren. Voor caravankussens hebben wij een goede wasbare stof tegen een redelijke prijs, omdat deze kussens vaak een aantal keer per jaar gebruikt zullen worden. De hoezen zijn gemaakt met een rits zodat u deze makkelijk in de wasmachine kunt doen. Voor bootkussens zijn er stoffen en kunstleren die zelfs zeewater bestendig zijn. Ook deze hoezen worden gemaakt met een rits en kan het schuimrubber vernieuwd worden.

Kussens op maat

Voor diegene die speciale maten nodig heeft kunnen wij de kussens op maat maken voor de optimale afwerking. In overleg met u kunnen wij dit maatwerk in alle gewenste maten leveren bij u thuis. Ook bestaande maten die niet naar uw wens zijn kunnen aangepast worden. Door verschillende dichtheden van het schuimrubber kunt u precies voelen welk het beste voelt.

Scooterzadel en motor zadel

Doordat zadels regelmatig in de zon, regen en kou staan wordt de bekleding hard en gaat de zadel na een korte tijd scheuren. Met als gevolg dat het schuimrubber nat wordt, wat hierdoor ook weer wordt aangetast. Met behulp van kwaliteit kunstleer kunnen wij uw zadel weer netjes bekleden, zodat deze jaren mee kan gaan. Het schuimrubber kan eventueel ook vernieuwd worden.

Stel dat u een keer denkt dat uw zadel aanpassingen nodig heeft, kunt u dit met ons overleggen. Wij kunnen naderhand kijken of er mogelijkheden zijn.

Auto Interieur

Vanaf heden kunt u Beymen Mode in Oud Beijerland ook uw auto en interieur laten bekleden of repareren. Of het nu een oldtimer is of het nieuwste type, alles kan naar uw wens worden bekleed.

Deze bekleding kan onder meer gedaan worden met leer, kunstleer en stof. Vele originele stoffen zijn te bestellen voor een reparatie aan uw bekleding. Ook kunnen lcd-schermen in de hoofdsteunen gebouwd worden met als afwerking een afdekhoes in dezelfde kleur als uw stoelen.

Tent

Dankzij onze verschillende naaimachines kunnen wij uw tent repareren voor een aanzienlijke prijs.

40 jaar werkervaring 100% klanttevredenheid 100% Tevredenheidsgarantie