Beymenmode.nl

Stoffering caravankussens in Oud-Bijerland

Is uw caravaninterieur toe aan vernieuwing en verandering? Wij helpen u graag weer verliefd te worden op het interieur. Of u nou alleen de stof van het caravankussen wilt veranderen of een geheel nieuw kussen met nieuwe schuimrubberen wenst, dat is allemaal geen enkel probleem! Wij begrijpen heel goed dat deze kussens maar een aantal keer per jaar gebruikt worden. Hierdoor is het uiterlijk van de kussens soms ietwat verouderd. Dit betekent echter niet dat het nodig is om de kussens volledig te vervangen. Wanneer u de stof om de caravan kussens vervangt, kan dit de caravan een heel ander uiterlijk geven. Dit kan ervoor zorgen dat u weer verliefd wordt op uw caravan, of dat het zelfs voelt alsof u een nieuwe caravan heeft gekocht!

Mochten uw kussens na vele jaren intensief gebruik dan toch versleten zijn, dan kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor geheel nieuwe caravan kussens. Daarnaast bieden wij speciaal voor de caravan goed wasbare kussenhoezen aan tegen een erg mooi tarief. In onze meubelstoffeerderij worden de hoezen met zorg en geheel naar uw wens gemaakt. Geen enkel idee is te veel gevraagd!

Stoffering bootkussens

Ook voor bootkussens staan onze stoffeerders voor u klaar! Bootkussens kunnen nog wel eens veel te verduren hebben. Afhankelijk van het soort boot dat u hebt kan het zomaar zijn dat er erg veel rivier- of zeewater op de kussens komt, wat voor nare vlekken kan zorgen. Bij ons kunt u terecht wanneer u uw kussens opnieuw wilt stofferen omdat deze vlekken erin zitten, maar u kunt natuurlijk de hoezen ook vervangen wanneer u gewoon toe bent aan iets nieuws.

Voor de stoffering van bootkussens wordt rekening gehouden met de omgeving waarin ze zich zullen bevinden. Zo bieden wij ook stoffen van kunstleer die tegen zeewater bestendig zijn. De kussenhoezen die wij maken zijn gemakkelijk te wassen zodat u deze niet direct hoeft te vervangen door nieuwe hoezen.  Wilt u graag alleen een hoes of wenst u ook een vernieuwde schuimrubber, dat kan allemaal. Wij maken alles geheel naar uw wens!

We werken met verschillende merken samen;

  • Artifort
  • Rolf Benz
  • Jori
  • Martin Visser
  • Giorgetti
  • B&B Italia

Service

Als u op zoek bent naar een meubelstoffeerderij die kwaliteit biedt voor een eerlijke prijs, dan bent u bij Beymen mode B.V. aan het juiste adres. Wij hebben zelf een duidelijke visie, en die zullen we ook gebruiken om u te voorzien van goed advies. Echter staat uw mening altijd centraal. Uw wensen zijn voor ons verreweg het meest belangrijkste. Wel kunt u altijd bij ons terecht voor eerlijk advies over de styling en de kleuren van de bootkussens en de caravan kussens.

Caravan kussens en bootkussens stofferen zijn altijd een van onze favoriete klussen. Er zijn weinig opdrachten waarbij je zo goed de mogelijkheid hebt om de look & feel van een omgeving te veranderen. We overdrijven niet als we zeggen dat we meermaals hebben gezien dat een oude caravan een volledig nieuwe aanblik krijgt wanneer de kussens vervangen worden.

Wij voorzien u dus van kundig advies, zodat we samen tot een leuke, maar ook duidelijke opdracht komen. Wanneer dit allemaal goed in orde is zullen wij een offerte voor u opstellen. Als u daar een akkoord op geeft, zal onze stoffeerder daarna voor u aan de slag gaan. Voor nog een stukje extra service bieden wij een gratis ophaal- en brengservice. Daarbovenop ontvangt u ook nog eens 3 jaar garantie als u met ons in zee gaat!

Service

Bent u na het lezen van al deze informatie enthousiast geworden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Ook zullen wij uiteraard proberen telefonisch u te voorzien van een zo goed mogelijk advies.

U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Daarnaast kunt u ook langskomen op locatie. Deze is geopend van maandag t/m zaterdag, van 8 uur tot 17:30 uur. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland. We hopen u snel te zien!

Wat onze klanten zeggen