Beymenmode.nl

Auto interieur: Tijd voor iets nieuws?

Bent u nog erg tevreden over uw auto, maar is het tijd voor een nieuw interieur? Bekijk dan eens de optie voor het opnieuw stofferen van het interieur van de auto. Er zijn weinig plekken waar de stijl van het interieur zo erg de sfeer in de betreffende plek bepalen als de stoelen van een auto. Oude doffe stoffen of zelfs de meest kleurrijke designs kunnen ervoor zorgen dat u gewoonweg niet meer blij bent met de huidige look en feel van de auto. Dan is het zonde als dat de reden is dat u zich genoodzaakt voelt om van auto te wisselen. Als u nog geheel tevreden bent over de auto is de oplossing om de stoffen van het auto interieur te vervangen naar iets wat wel naar uw wens is! Daarnaast zal een leuk en modern design de prijs bij verkoop ook geen schade doen. Dubbel voordeel dus!

Als u wel nog tevreden bent over het interieur van de auto, maar het interieur heeft wat schade opgelopen, dan kunt u bij ons ook terecht voor reparatie van uw huidige interieur. Bij ons is het mogelijk om uw bekleding te stofferen met leer, kunststof en stof. Dit geldt zowel voor reparaties als geheel nieuwe hoezen.

Mocht u de auto nu ook nog een kleine upgrade willen geven, dan is het bij ons ook mogelijk om lcd-schermpjes in uw hoofdsteunen te laten bouwen, voor het vermaak van de mensen die op de achterbank zitten! Deze worden dan uiteraard perfect afgewerkt met omhulsels van dezelfde stof als de rest van de auto.

Niet alleen auto’s: wij repareren ook Tenten

Wellicht denkt u bij een meubelstoffeerderij die auto bekleding opnieuw stoffeert niet direct aan de mogelijkheid om ook uw tenten te laten repareren. Echter hebben wij hier precies de geschikte naaimachine voor, waardoor wij dit voor erg aantrekkelijke prijzen voor u aan kunnen bieden. Controleer voordat u gaat kamperen dus zeker of uw tent nog een reparatie nodig heeft. Het zou zonde zijn om bij uw aankomst erachter te komen dat uw tent een gat heeft of niet meer waterdicht is!  

Service

Of u nu op zoek bent naar nieuwe hoezen voor uw caravankussens, nieuwe bekleding voor uw auto of de reparatie van uw tent. Bij ons is geen enkele wens te veel gevraagd en wij zullen altijd proberen alles zo goed mogelijk in te vullen. Dit doen we onder andere door altijd advies te geven op basis van onze expertise die we in al onze jaren ervaring hebben opgebouwd.

Daarnaast krijgt u bij ons ook nog eens 3 jaar garantie wanneer u een meubel naar ons toe brengt voor reparatie of restauratie. Ook halen wij deze geheel gratis bij u op, en brengen we deze ook weer terug. Alles voor de service

Contact

Bent u enthousiast geworden door alles wat u hierboven gelezen heeft? Wilt u graag uw auto opnieuw laten bekleden, of toch graag uw tent laten repareren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Wij zijn van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 17:30 uur geopend. Daarnaast bent u ook meer dan welkom in onze meubelstoffeerderij in Oud – Beijerenland. Twijfel absoluut niet om langs te komen op locatie, of om even een telefoontje te plegen. Wij staan u graag te woord, en we helpen u graag verder. We hebben ontzettend veel plezier in ons werk, dus we helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen