Beymenmode.nl

Meubelstoffering in Oud-Bijerland

Een oud meubelstuk weer helemaal als nieuw, dat is toch wat iedereen wil? Meubels zijn vaak niet alleen plaatsen waarop men gaat zitten of waar spullen op geplaatst worden. Meubels worden met de jaren dat ze in een huis staan onderdeel van het huis. Ieder meubelstuk heeft een verhaal of een herinnering waar u aan denkt wanneer u dat meubelstuk ziet. Daarom is het soms enorm lastig om een meubelstuk weg te doen nadat deze jaren in bijvoorbeeld uw woonkamer heeft gestaan. Gelukkig is het vaak niet nodig om kapotte of verouderde meubelstukken de deur uit te doen. U kunt ze makkelijk hergebruiken. Beymenmode B.V. is een meubelstoffeerderij gespecialiseerd in het stofferen van meubels of alle soorten meubels te behandelen. We zorgen er samen met u voor dat het meubel weer helemaal past in uw interieur., maar ook dat uw herinneringen niet vergaan! Of uw stoel wilt laten bekleden of uw bank opnieuw wilt laten stofferen bij ons is alles mogelijk.

Service op maat

We nemen met u de wensen die u heeft voor het meubel door zodat we zeker weten dat wij uw behoeften vervullen. Wij zullen hierbij waar nodig kleur en styling adviezen geven. Dit is iets wat we erg graag doen, ook op basis van onze ervaring. Echter vinden we het altijd leuk om opdrachten te vervullen voor mensen die precies weten waar ze naar op zoek zijn.

 We houden rekening met budget en leefomgeving. We komen graag op locatie kijken om een passend advies te geven. Zo worden wij ons bewust van de omgeving waarin het meubelstuk zal staan. Dat maakt het voor ons eenvoudiger om een goed advies te geven. Als iedereen dan met elkaar op 1 lijn zit, stellen wij een duidelijke en overzichtelijke offerte voor u op. Wanneer u daar dan een akkoord op geeft, gaat onze stoffeerder aan het werk met uw meubel.  

Kussens op maat

Naast de meubels maken onze stoffeerders ook kussens op maat. Dit kan zorgen voor de perfecte afwerking op bijvoorbeeld uw bank. Soms is het erg lastig om kussens te vinden die passen bij uw interieur. Wanneer u weet waar u naar op zoek bent kunnen wij op basis van die wensen een mooi kussen op maat voor u maken. Wanneer u wel weet dat u graag andere kussen wilt, maar nog niet weet welke stijl kussen u wenst dan geven wij u uiteraard graag advies.

De kussens kunnen gemaakt en geleverd worden in alle gewenste maten. Naast het kiezen van de maat kunt u ook kiezen hoe het schuimrubber in het kussen moet voelen.

We werken met verschillende merken samen;

  • Artifort
  • Rolf Benz
  • Jori
  • Martin Visser
  • Giorgetti
  • B&B Italia

Wat kunt u van ons verwachten

Als u opzoek bent naar een meubelstoffeerderij die kwaliteit biedt voor een transparante prijs dan bent u bij Beymenmode B.V. altijd goed.  U kunt ons vinden in Oud-Beijerland. Hier kunt u gratis voor de deur parkeren. Zoals eerder benoemd zijn uw wensen voor ons het meest belangrijkste. Van ons als meubelstoffeerderij kunt u hierin onze eerlijke styling en kleuradviezen verwachten. Onze doelstelling zal altijd zijn om te zorgen dat al uw wensen vervuld worden, hoe creatief deze ook zijn!

Contact

Wilt u graag uw meubel opnieuw laten stofferen of meer informatie verkrijgen? We horen graag van u. Onze meubelstoffeerderij is gevestigd Oostdijk 19, 3261 KB, Oud – Beijerland. Hier staan we van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:30 voor u klaar! Wij zijn ook bereikbaar via telefoon, email of via het contactformulier op de website. Laat uw vraag of wens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Twijfel ook zeker niet om dit te doen! Wij beantwoorden al uw vragen graag, en proberen ook telefonisch een zo goed mogelijk advies over te brengen. We hopen snel van u te horen!

 

Wat onze klanten zeggen